82% hús és állati származékok (ebből 22% csirke, 16% máj, 10% marhaszív, 9% nyúl), növényi fehérje kivonatok, gabonafélék, ásványi anyagok, növényi eredetű termékek (répa rost, körömvirág (lutein forrás)) 0,01%, bojtorján gyökér, mályvacukor gyökér, kamillavirág 0,01%, csalán 0,01%, kakukkfű 0,01%, gyümölcsök (áfonya 1%, áfonya 0,04%), olajok és zsírok (lazacolaj, uborkaolaj), MOS (prebiotikus - manano-oligoszacharidok) 0,01%, béta-1,3/1,6-glükánok 0,01%.
AZ ÉLELMISZER TÁPLÁLKOZÁSI ÉRTÉKE (ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK):
• nyersfehérje: 9,5%
• nyers zsír: 4,8%
• nyers hamu: 1,6%
• nyersrost: 0,7%
• páratartalom: 80%
• kalcium: 0,26%
• foszfor: 0,22%
• magnézium: 0,017%
• 1 kg élelmiszerben: omega-3 zsírsavak: 0,055 g
• 1 kg ételben: omega-6 zsírsavak: 0,355 g
• Az élelmiszer-fehérjék 79%-a állati eredetű