72% hús és állati származék (ebből 20% csirke, 13% marhaszív és egyebek), hal és hal melléktermékek (9% hidrolizált lazacfehérje darabokban), gabonafélék, gyümölcs (áfonya 2%, áfonya 0,04) %), növényi fehérje kivonatok, olajok és zsírok (lazacolaj, uborka olaj), növényi eredetű termékek (répa rost, körömvirág (lutein forrás) 0,01%, bojtorján gyökér, mályvacukor gyökér, kamilla virágok 0, 01%, csalán 0,01 %, kakukkfű 0,01%, ásványi anyagok, MOS (prebiotikus - mananooligoszacharidok) 0,01%, béta-1,3/1,6-glükánok 0,01%.
AZ ÉLELMISZER TÁPLÁLKOZÁSI ÉRTÉKE (ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK):
• nyersfehérje: 10%
• nyers zsír: 5%
• nyers hamu: 1,6%
• nyersrost: 0,8%
• páratartalom: 77%
• kalcium: 0,26%
• foszfor: 0,22%
• magnézium: 0,016%